A napokban zajlottak a Szent Imre-hét eseményei. 

Az alsó tagozatos sportdélutánnal kezdődtek el a Szent Imre-hét programjai. Köszönjük Tóth Bálint és Simon Róbert tanár uraknak a megvalósítást!

Alsó tagozatos diákjaink megismerkedtek Szent István intelmeivel és sportos délutánon vettek részt szerdán. 

Elkészültek az osztálytablók, “libás” Így tedd rá! foglalkozáson táncolhattak, lámpásokat készítettek és izgalmas feladatokat oldottak meg.

Felső tagozatos növendékeink csütörtökön Kiss Tamás László és Bozóki Ágnes által vezetett műhelyfoglalkozáson tájékozódtak a “kibervédelem” és a gyermekvédelem témaköreiben és a témához kapcsolódó ügyességi, játékos feladatok vártak rájuk a tornateremben. A két téma feldolgozása a továbbiakban is szerepet kap az osztályközösségekben a tanév során. 

A mai napon pedig a Hungarikumok álltak a középpontban. Az osztályoknak különböző Hungarikumokról kellett plakátot készíteni, valamint ismeretszerző játékokat játszhattak. A nap során Hegedűs Luca tanárnő a cimbalommal ismertette meg a gyerekeket, Kocza István a bűvös kockáról mesélt érdekességeket és mutatott be elképesztő trükköket, Szomor Dezső a szarvasmarháról tartott izgalmas előadást. 

Ismét tartalmas napon vettek részt növendékeink!

Hálás szívvel köszönjük Radácsi Zsuzsanna, Tóth Erika, Babarczi Éva, Fülöp Mónika, Besenyeiné Sallai Zsófia pedagógusoknak a programok megszervezését!

Fotók: Farkas Anikó