Szent Gellért nap 2022

Tantestületünk 2022. szeptember 23-án Székesfehérváron járt, ahol Szent Gellért ünnepén Excellenciás és Főtisztelendő Spányi Antal megyéspüspök úr mutatott be szentmisét a Székesfehérvári Egyházmegye által fenntartott katolikus iskolák pedagógusaiért. A szentmise után Főtisztelendő Ugrits Tamás irodaigazgató úr tartott előadást a pedagógusok részére. Az ünnepség zárásaként átadásra kerültek a Szent Gellért-díjjak. 

Nagy örömünkre a négy díjazott egyike Baskiné Tóth Éva tanárnő, aki ezüst fokozatú Szent Gellért-díjban részesült! Szeretettel és hálával köszönjük meg Éva munkáját, amit Növendékeinkért végez! 

“Éva 1994-től – újraalapításának második évétől- dolgozik a Szent Imre Katolikus Általános Iskolában. Munkájára folyamatos szakmai, módszertani megújulás és fejlődés jellemző

Nagy odaadással és precíz, mindenre kiterjedő figyelemmel foglalkozik a gyermekeivel. Pozitív hozzáállása, elfogadása átitatja a mindennapi tevékenységét, így osztályaiban jó hangulat és szeretetteljes légkör uralkodik. A színvonalas tanítás mellett diákjai érzelmi nevelésére is nagy hangsúlyt fektet. Szívét, lelkét beleadva vág neki minden új feladatnak, ezzel is lelkesítve a rábízottakat. Volt diákjai szívesen járnak vissza hozzá nosztalgiázni. 

Szakmai munkájára a tudatos tervezés, maximális felkészültség és a magas fokú precizitás jellemző. Rendkívül nyitott az újdonságokra, a fejlődésre.

A gyermekeken kívül kollégái is bármikor fordulhatnak hozzá segítségért. Szakmai és emberi oldalról is folyamatosan támogatja munkatársait.”