A Magyar- és az Európai Diáksport Napját ünnepeltük közös és felhőtlen mozgással, testnevelésórai keretek között.
A járványügyi protokollt betartva osztályszinten 6 állomást próbáltak ki tanulóink. Volt asztalitenisz, streetball, floorball, akadálypálya, sárkányhajó, frizbi, ernyő és még sok-sok izgalmas fizikai aktivitás.

Nagy megtiszteltetés, hogy a több, mint 1200 regisztrált iskola közül az egyik országosan kiemelt eseményt valósíthattuk meg. Az eseményt megnyitotta Dr. Simicskó István a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője és Dr. Molnár László a Magyar Diáksport Szövetség stratégiai igazgatója. Sportnapunkon jelen volt Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó.

Célunk a testmozgás népszerűsítése és a gyerekek részére egy emlékezetes nap biztosítása volt. A képek tanulsága szerint ezt a célt sikerült elérnünk!

Köszönöm Kótai Róbert püspöki biztos atyának a segítségét, támogatását! Köszönöm Fodor Ferencnek az egész délelőtt tartó sárkányhajó program biztosítását és lebonyolítását! Köszönöm Csömöri Jánosnak, hogy lehetőséget biztosított az asztalitenisz megvalósítására! Hálával és nagy köszönettel tartozom kollégáimnak, akik nélkül ez az élmény ma nem jöhetett volna létre!  

Köszönjük!!!

Kókai Dávid