Lezajlott a 30. évfordulós jubileumi tanévnyitó iskolánkban.

Idén iskolánk közöségén kívűl részt vettek ünnepségünkön az alapító osztály tagjai: Agócs Gábor, Bognár Ferenc, Czinege Gábor, Holndonner Roland, Kecskés Anna, Kovács Lia, Kovács Szabolcs, Losonczi Boglárka, Mizik Szilvia, Pásztor Anna, Simsik Gábor, Szabó Andrea, Viski Gábor, Kun Károly, Török Ferenc, Szekeres Zoltán, valamint Ácsné Csereklei Zsuzsanna kolléganőnk, aki az alapító osztály felsős osztályfőnöke volt.

A mai világban nagyon fontos, hogy legyünk büszkék elődjeink örökségére. Ápoljuk hagyományainkat, tiszteljük múltunkat és köszönjük meg az előttünk járóknak, amit tettek közösségünkért.

Hálás szívvel köszönjük főtisztelendő Brezina Károly atyának, Gózonyné Szekeres Ildikónak, hogy megálmodták és 1993 szeptemberében a Jóisten segítségével elindították az első katolikus iskolai osztályt Ráckevén. Köszönjük Levendovszky Tihamérné Évának, hogy segítette az indulást és a kezdetektől jelen volt az iskola életében. 

Megható pillanatokat éltünk át, amikor Kun Károly tolmácsolásában hallhattuk az alapító osztály visszaemlékezéseit a “szentimrés” diákévekről.

Ezt követően az alapító osztály megjelent tagjai és a jelenlegi 8. évfolyamos diákok közösségünkbe fogadták az első évfolyamos növendékeinket.

Az ünnepség zárásaként Pánczél Károly országgyűlési képvielső úr köszönetötte a jelenlévőket és kívánt élményekben gazdag jubileuni tanévet.

Fotók: Kovács Helga, Morvai Cintia