TANÉVKEZDÉS A SZENT IMRE KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

Tisztelt Szülők!

A tanév kezdetéről az alábbi információkat szeretnénk Önökkel megosztani:

2020. augusztus 30. (vasárnap): 16:00 óra

Veni Sancte és tanévnyitó ünnepély jó idő esetén az iskola udvarán kerül megrendezésre. A járványügyi helyzetre való tekintettel a tanulókon kívül kizárólag az első évfolyamos gyerekek szüleit várjuk az eseményre. Kérjük, hogy mindenki egyenruhában jelenjen meg.

Nem megfelelő időjárási körülmények esetén a diákok az iskola tornatermében (maszk használata kötelező!) vesznek részt a szentmisén és az ünnepségen. Ebben az esetben a szülők a templomban a plébánia facebook oldalán online követhetik a veni sancte-t és az évnyitót (saját digitális eszközön) és várhatják meg az esemény végét.

2020. szeptember 1. (kedd):

Első tanítási nap. Az 1-4. órák kerülnek megtartásra, ezek osztályfőnöki órák lesznek. Ezen a napon még nincs étkezés, sem ügyelet. A tanítás 11:40-kor fejeződik be. A tankönyveket (az elsősök kivételével) ezen a napon kapják meg a tanulók. Hozni kell: jegyzetfüzet, írószer, táska (amiben el tudják vinni a gyerekek a könyveket), tízórai, innivaló.

2020. szeptember 2-tól 

„Normál” tanítási rend, órarend szerinti tanórákkal, iskolaotthonnal, étkezéssel, napközi és tanulószobai foglalkozásokkal. Kérjük, hogy a napközivel, tanulószobával, pénteki ügyelettel és a testnevelésóra (6-8. évfolyam) alóli mentességgel kapcsolatos igényfelmérő adatlapokat, kérvényeket (amiket az osztályfőnököktől kaptak) visszaküldeni szíveskedjenek. A szülői értekezletekkel és a tanév rendjével kapcsolatos további információkat hamarosan olvashatják a honlapon!

Iskolavezetés